Boka lokal fönsterputsare Strängnäs

Fönsterputs Strängnäs

Söker du fönsterputsare i Strängnäs? Då har du kommit rätt! Boka proffsig fönsterputsning i Strängnäs.

Boka Fönsterputs i Strängnäs!

Hur mycket kostar fönsterputs i Strängnäs?

Fönsterputs Strängnäs 

Fönsterputsning i Strängnäs utförs av oss på Mälardalens Fönsterputs, enkelt, tryggt och ett snyggt resultat är att vänta!

 Fönsterputs Strängnäs. Söker du fönsterputsare i Strängnäs har du kommit rätt. Vi har putsat fönster i många år och har erfarenhet av olika typer av fönster. Vi hjälper dig oavsett om du är privatkund eller företagskund. I Strängnäs blir vi anlitade för fönsterputsning av lägenheter, villor, radhus, skolor, förskolor och andra offentliga miljöer. Många tycker fönsterputsning är en uppgift som är tidskrävande och kanske inte så rolig, boka Mälardalens Fönsterputs i Eskilstuna om du vill ha en prisvärd fönsterputstjänst och samtidigt tid över till det du uppskattar. 

Nöjd kund garanti 

Vi har höga krav på resultatet vi levererar när vi är ute och putsar fönster hos våra kunder i Strängnäs. Vi strävar efter att vara Strängnäs och Mälardalens mest rekommenderade fönsterputsföretag med de nöjdaste kunderna. För att uppnå det målet krävs det lyhördhet och mycket god service. När vi utfört en fönsterputsningen så kontrollerar vi alltid det utförda arbetet tillsammans med dig som kund. Skulle det vara något som du inte är nöjd med så åtgärdar vi detta. Det gäller även detaljer som upptäcks efter att vi varit hos er. Vi erbjuder oss att åtgärda dessa saker, givetvis utan extra kostnad. 

Din lokala fönsterputsare i Strängnäs

En lokal fönsterputsare i Strängnäs är det du får när du anlitar oss på Mälardalens Fönsterputs. Många kunder uppskattar att en och samma fönsterputsare återkommer, det är tryggt att veta vem som utför jobb i sitt hem eller på arbetsplatsen. Vi ser framemot att få hjälpa invånarna i Strängnäs med sina smutsiga fönster.

Fasta priser på fönsterputs i Strängnäs 

Vi lämnar normalt ett fast pris på det som önskas putsa. Det som avgör priset på er fönsterputsning är antal fönster, antal sidor och om det är spröjs osv. Fyll i vårt formulär med dessa uppgifter så svarar vi i vändande mail. Vi har bra priser på fönsterputs och tack vare Rut-avdraget får privatkunder 50% avdrag direkt på fakturan. 

Lite intressant fakta om Strängnäs

Strängnäs kommun är strategiskt belägen i en snabbt växande region och erbjuder en naturskön miljö vid Mälaren. Kommunens engagemang för kvalitet och utveckling av verksamheten är tydligt genom sitt deltagande i det nationella projektet Kommunens Kvalitet i Korthet (KKiK). Med cirka 260 deltagande kommuner utmanar Strängnäs sig själva genom att mäta och jämföra resultat för att kontinuerligt lära och förbättra.

KKiK använder omkring 40 nyckeltal för att bedöma kommunens prestationer, vilka är uppdelade i tre huvudområden: Barn och unga, Stöd och omsorg, samt Samhälle och miljö. Mätningarnas syfte är att ge kommuninvånarna insikt om den service och kvalitet som erbjuds, att öppna upp för dialog med medborgarna kring resultaten, samt att använda måtten som en del av styrningen och verksamhetsutvecklingen.

Resultaten av mätningarna redovisas årligen genom resultattabeller och en sammanfattande rapport av Sveriges Kommuner och Regioner (SKR). Dessutom är resultaten tillgängliga i Kommun- och regiondatabasen Kolada, vilket ger en öppen och transparent redovisning av kommunens prestationer.

Deltagande i KKiK ger Strängnäs kommun en möjlighet att få en klar bild av sin position jämfört med andra kommuner sedan deras inträde i projektet år 2007. För mer information om undersökningen och dess resultat kan man besöka SKR:s webbplats. Strängnäs kommuns engagemang för kvalitet och öppenhet i sin verksamhet speglar sig tydligt genom sitt deltagande i detta nationella projekt.

Strängnäs kommun är inte bara naturskön utan även mångfacetterad i sin befolkningssammansättning. Enligt uppgifter från den 31 december 2022, fördelar sig invånarna på olika kommundelar enligt följande:

- Strängnäs: 15 743 invånare

- Mariefred: 7 008 invånare

- Åkers styckebruk, Länna: 4 667 invånare

- Aspö, Tosterö: 4 510 invånare

- Stallarholmen: 4 011 invånare

- Härad, Vansö, Fogdö: 2 500 invånare

- Restförda: 87 invånare

Denna geografiska uppdelning av befolkningen ger en inblick i Strängnäs kommuns diversifierade samhällsstruktur och bebyggelsemönster. Läs gärna mer om Strängnäs HÄR.


Fönsterputs Strängnäs Privatkund 

En stor del av våra fönsterputskunder består av privatkunder. Vi putsar lägenheter, radhus och villor. Alla typ av uppdrag är viktiga för oss och inget jobb är för litet eller stort. 


Fönsterputs Strängnäs Företagskund

Företag i Strängnäs kan boka oss för hjälp med fönsterputsning. Vi putsar alla typer av företag,  kontor, hotell och bilhallar. 

Offert på fönsterputs i Strängnäs

Fast pris på fönsterputs i Strängnäs - fyll i formuläret här nedan 

Fönsterputs Strängnäs. Fyll i formuläret här nedan så svarar vi i vändande mail med ett fast pris på fönsterputs.
Namn Stad Adress Telefon Privat / företag Boendeform Antal fönster att putsa Antal sidor att putsa Spröjs E-post Meddelande Skicka in