Boka Fönsterputs i Strängnäs!

Hur mycket kostar fönsterputs i Strängnäs?

Fönsterputs Strängnäs 

Fönsterputsning i Strängnäs utförs av oss på Mälardalens Fönsterputs, enkelt, tryggt och ett snyggt resultat är att vänta!

 Fönsterputs Strängnäs. Söker du fönsterputsare i Strängnäs har du kommit rätt. Vi har putsat fönster i många år och har erfarenhet av olika typer av fönster. Vi hjälper dig oavsett om du är privatkund eller företagskund. I Strängnäs blir vi anlitade för fönsterputsning av lägenheter, villor, radhus, skolor, förskolor och andra offentliga miljöer. Många tycker fönsterputsning är en uppgift som är tidskrävande och kanske inte så rolig, boka Mälardalens Fönsterputs i Eskilstuna om du vill ha en prisvärd fönsterputstjänst och samtidigt tid över till det du uppskattar. 

Nöjd kund garanti 

Vi har höga krav på resultatet vi levererar när vi är ute och putsar fönster hos våra kunder i Strängnäs. Vi strävar efter att vara Strängnäs och Mälardalens mest rekommenderade fönsterputsföretag med de nöjdaste kunderna. För att uppnå det målet krävs det lyhördhet och mycket god service. När vi utfört en fönsterputsningen så kontrollerar vi alltid det utförda arbetet tillsammans med dig som kund. Skulle det vara något som du inte är nöjd med så åtgärdar vi detta. Det gäller även detaljer som upptäcks efter att vi varit hos er. Vi erbjuder oss att åtgärda dessa saker, givetvis utan extra kostnad. 

Din lokala fönsterputsare 

En lokal fönsterputsare i Strängnäs är det du får när du anlitar oss på Mälardalens Fönsterputs. Många kunder uppskattar att en och samma fönsterputsare återkommer, det är tryggt att veta vem som utför jobb i sitt hem eller på arbetsplatsen. Vi ser framemot att få hjälpa invånarna i Strängnäs med sina smutsiga fönster.

Fasta priser på fönsterputs i Strängnäs 

Vi lämnar normalt ett fast pris på det som önskas putsa. Det som avgör priset på er fönsterputsning är antal fönster, antal sidor och om det är spröjs osv. Fyll i vårt formulär med dessa uppgifter så svarar vi i vändande mail. Vi har bra priser på fönsterputs och tack vare Rut-avdraget får privatkunder 50% avdrag direkt på fakturan. 


Privatkund Strängnäs 

En stor del av våra fönsterputskunder består av privatkunder. Vi putsar lägenheter, radhus och villor. Alla typ av uppdrag är viktiga för oss och inget jobb är för litet eller stort. 


Företagskund Strängnäs

Företag i Strängnäs kan boka oss för hjälp med fönsterputsning. Vi putsar alla typer av företag,  kontor, hotell och bilhallar. 

Offert på fönsterputs i Strängnäs

Fast pris på fönsterputs i Strängnäs - fyll i formuläret här nedan 

Fönsterputs Strängnäs. Fyll i formuläret här nedan så svarar vi i vändande mail med ett fast pris på fönsterputs.
Namn Adress
Privatkund / Företag
Privat
Företag
Boendeform Antal fönster att putsa Antal sidor att putsa Spröjs E-post Meddelande Skicka in